ADPS-A-dps

A-DPS::

Ardires-Dizajnersko Proizvodni Sistem

Više od 15 godina rada na najrazličitijim projektima, generisalo je veliku bazu znanja, koja nam, u kombinacijim sa dobrom opremom, omogućava da ispunimo najrazličitije zahteve i ispratimo naše klijente u različitim oblastima.
Prepoznatljivi smo po izradi posebnih "elemenata", komada nameštaja, scenografija, po slici, skici. Razvijali smo sisteme izrade, montaže, i kačenja elemenata velikih dimenzija na različitim visinama (sajamska dekoracija, izložbeni štandovi).

U okviru naše proizvodne linije A-DPS, izrađujemo različite proizvode, uslužno, sa logotipom, ili natpisom po želji kupca. U pitanju su proizvodi koji služe u promotivne i reklamne svrhe.
Izrađujemo i posebne elemente, kulise ili scenografije, koje se montiraju na sajmovima, ili za potrebe snimanja.
Proizvodi koje želite da izradimo za Vas, mogu biti iz naše standardne ponude, ili po vašim nacrtima. Takođe nudimo i razradu projekta po Vašoj zamisli i skici.

A-DPS
Ardires-Nisanov štand, sajam automobila 2017.
Ardires, znak posebnog kvaliteta! Veliku energiju, znanje i želju da stvorimo nešto posebno za Vas, ulažemo još od 2008. godine. Naše proizvode odlikuje karakterističan dizajn, kvalitetni materijali i vrhunska izrada.

Pored izrade kompletnog proizvoda, nudimo Vam i sledeće, pojedinačne usluge:
-Lasersko graviranje na MDF-u, drvetu, akrilu, staklu
- Lasersko sečenje Mdf-Hdf, debljine do 5mm
-Izrada slova i natpisa laserskim sečenjem na akrilu-kliritu, šper ploči, ili HDF-u, dimenzija radne površine 1400mmx900mm
-CNC 2D sečenje i 2,5D(ikone, duborezi) glodanje, MDF-a, drveta, akrila radna površina 2000mmx1000mmx150mm
-Izrada malih serija kartonskih kutija, po željenoj dimenziji i konstrukciji (pogodno za ne standardne dimenzije kutija, male serije, do nekoliko stotina komada)
-Tu smo za Vas, iznesite nam vaš zahtev, daćemo Vam najbolju ponudu!

Ardires- CNC secenje
Deko Dom DIzajn proizvodnja